Çocuk Montu Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Çocuk Montu Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Kış kendini gösterdi artık montlanma ve soğuklardan korunma zamanı, Minipomes | Cslkids.com Ailesi Olarak evlermizin küçük üyeleri için birçok öneriyi bir araya getirdik... Çocuk mont seçiminde nelere dikkat etmeliyiz? Çocuk mont modellerini ayıran özelikler nelerdir? Çocuk Mont Seçimlerimizi nasıl yapmalıyız?

Çocuk Mont Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Öncelikle Kışın geçiş şekline göre bölgesel ve kullanım alanınına göre Çocuk Montlarını sınıflandırabilir ve bulunduğunuz coğrafi bölgeye göre daha ince veya kalın çocuk montlarını tercih etmeniz önemlidir. Ama unutmamak lazım ki kalınlık ve ürünün çocuğunuzu kıpırdatmayacak seviyede dolgulu olması ve ağır olması korunaklı olduğu kadar kullanışlı olduğu anlamına gelmez..

  1. Kız ve erkek çocukları her nekadar güçlü bireyler gibi görünselerde maksimum dikkatle ve özenle hazırlanmış hafif ama mukavemeti yüksek Çocuk montlarına ihtiyac duyarlar... En öneml kural yaşı ne olursa olsun çok ağır ürünlerden kaçınılmasıdır. Çocuk montunun içinde çocuk rahat hareket etmeli ve sosyal yaşamında ağır mont yükünün altına girmemelidir.
  2. Özellikle okul cağındaki çocukların kullanacağı montlarda çok sık temizlik yapılması gerektiği için makina yıkamasına uygun modeller tercih sebebi olmalıdır.
  3. Alerjik bir durum söz konusu ise peluş çocuk montları yerine şişme çocuk montları tercih edilmelidir.
  4. Montu Kullanacak 3 Yaş altı ve kucakta taşınan bir bebek ise yumuşak, kalıp olarak daha geniş ve hafif bir bebek montu tercih etmeniz hem sizin hem bebeğinizin kullanımını kolaylaştıracaktır.
  5. Daha soğuk bir bölgede ikamet ediyor iseniz boydan uzun çocuk montları tercih sebebiniz olabilir. Genel olarak Çocuk Mont boyları kalça altı olarak tasarlanır ama bazı parka modellerde diz üzerine kadar inen montlarda bulunmakta. Bunlar için Erkek Çocuk Mont Modelleri mizi ve Kız Çocuk Mont Modellerimizi İnceleyebilirsiniz.
  6. Çocuk Montlarının Kapişon kısımlarının beklentinin aksine çok derin olmamasında fayda vardır çünkü derin kapşonlu ürünler görüş açısını engellediği için yolda yürürken güvenlik açığı oluşturmaktadır. bu sepeple kışlık çocuk montunuz ile br atkı bere set kullanmanızı kesinlikle öneriyoruz.

Minipomes | Cslkids.com Ailesi Olarak Çocuk Mont Koleksiyonumuzu hazırlarken özellikle 18 yıllık sektörel tecrübelirimiz gerek birer anne baba olarak kendi çocuğumuzun gardolabını hazırlarcasına özen gösterdiğimizi ve kendi çocuklarımıza giydirmeyeceğimiz ürünleri reyonlarımıza sokmadığımızı özellikle belirtmek isteriz... Çocuk mont reyonumuzun %99 bu yüzden Mayoral Çocuk Montlarından oluşmaktadır. Mayoral çocuk montları hafif, mukavemeti yüksek, suya dayanıklı, makina yıkamasına uygun, çocuğunuzun hareket kabiletini engellemeyecek materyaller kullanılarak üretilmektedir. Dilerseniz hemen çocuk mont modellerini ve fiyatlarını inceleyebilir ister online olarak isterseniz Fiziki mağazamıza gelerek bizzat deneyerek temin edebilirsiniz....

Etiketler: Çocuk Mont, çocuk mont modelleri
Ekim 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR