DOĞUM ÖNCESİ OLMAZSA OLMAZ OLAN BEBEK BATTANİYESİ

BEBEK BATTANİYESİ

Anneler hep kaygılıdır. Özellikle ilk çocuk olduğunda kaygılar tavan olur. Doğumdan itibaren anne bebeğini koruyup kollama isteğindedir. Bizim ülkemizde koruyup kollama, sarıp sarmalama ile başlar. Bu nedenle anne adaylarının doğumdan önce yaptıkları alışverişin ilk unsurlarından biri bebek battaniyesi olmalıdır. 

Bebek battaniye modelleri çok fazla seçenek içermektedir. Bu seçenekler haliyle fiyat skalasını da etkilemektedir. Buna rağmen anne adayı veya anne olan kişi çocuğunun sağlık ve rahatlığı esasıyla hareket edip fiyat unsurundan öte, kaliteye, bebekte alerjik unsurlar yaratıp yaratmayacağına ve benzer durumlara bakar. Hele ki mevsim sonbahar veya kış ise bebek battaniye modelleri bebek mağazalarında daha çok ön plana çıkar. 

 

Bebek havlu ve Battaniyesi Alırken Dikkat Etmemiz Gerekenler

Bebekler için önemsenen diğer bir unsur ise bebek havlu ebeveynler için oldukça önemlidir. Çünkü günümüz ebeveynleri uzmanların görüşlerini önemsemekte ve yine bu uzmanlar 2 yaşına erişinceye kadar mümkünse bebeğin her gün yıkanmasını önermektedir. Dolayısıyla bebeğin teniyle en çok buluşan bir diğer ürün bebek havlusu olmaktadır.  Mağazalar da bu durumu bilmekte ve reyonlarını ona göre tasarlamaktadır.  Bebek havlularının yanında çocuk plaj havlusu da sıklıkla sergilenen ürünlerdir.  Satıcılar bu ürünler ile ilgili annelerin hassasiyetlerini önemseyerek daha fazla satış yapma şansına sahip olabilirler ve memnuniyet yaratabilirler. Bebek havlu veya bebek battaniye aldıktan sonra dikkat etmemiz gereken en önemli hususlardan biri onları yeterli sıklıkla dezenfekte etmemizdir. Banyo sonra ıslak kalan havlular nem yüzünden bakteri üretecek bu da çocuğunuzun sağlığı açısından olumsuz sonuçlar çıkaracaktır.

 

CslKids Bebek Battaniyeleri Modelleri ile Doğuma Hazır Olun

Doğumunuz veya hediye alacağınız kişinin doğumu yaklaştıysa onların bu telaşını az da olsa hafifletmek için bebek havlu veya bebek battaniye alarak onlara destek sağlayabilirsiniz. Çeşit çeşit bebek battaniye modelleri ile cebinize ve zevkinize göre en uygun modeli ClsKids sayfamızda bulabilir, hızlı ve güvenli bir şekilde sipariş edebilir, Türkiye’nin her iline hızlı kargo imkanıyla sizlere hizmet vermekteyiz. Keyifli alışverişler dileriz.

 

 


 
Etiketler: BEBEK BATTANİYESİ
Haziran 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR