YAZLIK ERKEK ŞORT MODELLERİ NELERLE GİYİLEBİLİR?

ERKEK ŞORT MODELLERİ

Sıcak yaz günlerine özel hem serinletici hem de şık bir erkek şort kombini yapmaya ne dersiniz? Hem kolay hem de hızlı bir şekilde yapabileceğiniz benzersiz erkek şort kombinlerine şimdi göz atalım!

 

Oversize erkek tişört modelleri son dönemlerde yaz aylarında en sık tercih edilen ve oldukça konforlu olan seçeneklerdendir. Rahat kesimi sayesinde aynı zamanda şık da görünen beyaz, ekru, açık gri, bej ya da bebe mavisi gibi soft renkli oversize tişörtleri  lacivert, siyah, bordo gibi koyu renkli bermuda şort çeşitleri ile beraber kombinleyebilirsiniz. Eğer açık renk tonlarını hem tişört hem de erkek kapri için de kullanacaksanız o zaman da koyu renkli bir erkek sandalet modeli tercih ederek kombininizde bütünlük sağlayabilirsiniz.

 

Erkek şort modelleri ile beraber günlük giyim tarzına uygun hem de salaş hem de rahat bir kombin yaratmak için baskılı erkek tişörtlerini deneyebilirsiniz. Renkli erkek şort modelleri ile beraber kullanabileceğiniz minimal desenli veya baskılı erkek tişörtler son derece şık ve havalı bir görünüm elde etmenize olanak sağlayacaktır. Dilerseniz erkek kapri modelleri ile beraber de baskılı tişörtlerinizi değerlendirebilir, ayakkabı seçiminde ise daha basic spor ayakkabı tasarımlarına yönelerek kombininizi dengeli bir şekilde kolayca oluşturabilirsiniz.

 

Erkek Kapri ve Şort Modelleri Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

 

Yaz aylarında en sık giyilen ve tercih edilen erkek şort modelleri ve kapriler yaz yaklaşırken çoktan alışverişi yapılmaya başlanmış oluyor. Erkek şort alışverişi yaparken seçimlerinizde en doğru kararı vermeye ne dersiniz? Erkek şort modelleri alırken öncelikle renk seçiminde genellikle dolabınızda sıkça kullandığınız üst giyim renklerine odaklı seçimler yapabilirsiniz. Böylece kombin yaparken zaman kazanmış da olacaksınız.

 

Ayrıca bermuda şort seçerken de belden tam oturmasına ve vücut ölçülerinize en uygun şekilde bir tasarıma sahip olmasına da dikkat etmeniz gerekir. Fazla bol ya da fazla dar gelen bir bermuda şort gün içerisinde sıkça rahatsızlık hissetmenize ve genel olarak hareket kabiliyetiniz kısıtlanmasına neden olacağından dolayı, bacak boyunuz ve eninizin ölçüsü ile uyumlu bir bedende seçilmiş olması size konfor sunacaktır.

 

 

Etiketler: ERKEK ŞORT MODELLERİ
Mayıs 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR