EL YAPIMI MAGNET MODELLERİ

MAGNET MODELLERİ

 

El yapımı magnet modelleri, özel gün denilince akla gelen küçük hediyeliklerdendir. Düğün, nişan, söz ve doğum gibi özel anlarda sevdiklerinize o günün anısına küçük bir hediye vermek güzel bir hatıra seçeneği olabilir. Üstelik isme özel olarak hazırlanabilen ve el yapımı magnet modelleri güzel bir alternatif.

Kimi insanlar özel günlere veya gittikleri yere ait hediyeleri ve hatıraları biriktirmeyi çok sevmektedir. Özellikle farklı bir şehre gidildiğinde o şehrin sembolü olan şeyin magnet halini almak bir klişe haline gelmiştir. Bu el yapımı magnet modelleri buzdolaplarını süsleyen dekoratif objelerdir.   

Magnet, arkasında küçük mıknatıs olan ön tarafı ise çeşitli renk ve desenlerden oluşan metal yüzeylere yapışma özelliğine sahip küçük hediyeliklerdir. Her ne kadar hediyeliklerle özdeşleşse de bir tanıtım ve reklam arası olarak firmalar tarafından da sıklıkla tercih edilir. Birçok alanda kullanılan magnet modelleri içinde en popüler kategori yeni doğan bebek magnet kategorisidir. İsme özel olarak hazırlanabilen üzerindeki şirin bebek motifleriyle bu el yapımı magnet tasarımları ile sevdiklerinize güzel bir hatıra bırakabilirsiniz.

Magnet kategorisi çok geniş bir yelpazeye sahiptir. Reklam, hediyelik, kartvizit formatlı gibi seçenekleri bulunsa da daha çok hediyelik bir eşya olarak ön plana çıkar. Özellikle tatil beldelerinin, seyahat ederken uğranılan tesislerin en gözde standı olmaktadır. Birbirinden farklı malzemelerle hayal gücünüzü zorlayacak özgün tasarımlı ürün seçeneği sunar. Taş, plastik, demir gibi malzemelerle üzeri motifli modelleri olduğu gibi nikah için hazırlanan lavantalı ve badem şekerli modelleri de mevcuttur. 

 

Mıknatıslı Magnet Fiyatları

 

Mıknatıslı magnet fiyatları, hediyelik hazırlamak isteyenlerin merak ettiği konulardan biridir. Anne adayları, evlenecek kişiler veya firmalar bu ürünlerden sayıca fazla yaptırdıkları için magnet fiyatları da önem arz etmektedir. Hem istedikleri tasarımları yaptırmak hem de buna uygun fiyatlar ödemek isterler. Cslkids ailesi olarak bizler yıllardır özel anlarınız için el emeği hediyelikler hazırlıyoruz.

Magnet sayısına, boyutuna, işçiliğine ve magnet üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesine göre mıknatıslı magnet fiyatları farklılık göstermektedir. Cslkids internet sitemizi ziyaret ederek, çeşitli el yapımı magnet modelleri arasından beğendiğiniz modeli istediğiniz adette sipariş verebilirsiniz.

 

 

Etiketler: MAGNET MODELLERİ
Mayıs 25, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR