EL YAPIMI MAGNETLER EVLERİNİZİ SÜSLÜYOR!

MAGNET

Şimdi CSL Kids ekibi olarak birden fazla magnet çeşitlerini sizlerle buluşturduk. CSL Kids adlı web sitemizin arama motoruna hediyelik el yapımı ayıcıklı magnet, hediyelik el yapımı tavşanlı magnet çerçeve ve hediyelik el yapımı tavşanlı magnet yazılarından herhangi birini yazarak magnet çeşitlerimize ulaşabilirsiniz. Sizde çocuğunuzun sünnet töreninde, baby shower, diş buğdayı töreni, cinsiyet partisi ve 40 törenlerinde en havalı, en ekonomik ve en kaliteli magnet ürünlerini konuklarınıza hediye etmek ister misiniz? Cevabınız evet ise doğru adrestesiniz. CSL Kids sizlere bu 3 özelliği de tek bir üründe sunuyor. Böylece konuklarınız hem anın tadını çıkarıyor hem de sizin bu unutulmaz günlerinizi ölümsüzleştirmek adına anılaştırmak üzere bu eşsiz ürüne sahip olma fırsatını sizlerle birlikte tadıyor. 

 

TAVŞANLI MAGNETLER BUZDOLABINIZA ÇOK YAKIŞACAK

 

10 cm x 10 Cm ölçülerinde bulunan el yapımı tavşanlı magnet ürünlerimizi sizler için arka yüzüne metal yüzeylere yapıştırabilmenizi kolaylaştıracak mıknatıslı ürün şeklinde tasarladık. 5 Adet ve üzerinde satın alacağınız tavşanlı magnet ürünlerimizde ise siparişler kısmında bulunan ürününüzün hemen alt kısmından bizlere ulaşarak isim yazdırabilir veya dilerseniz boş bırakabilirsiniz. Fakat 5 adetin altında seçtiğiniz magnet ürünlerinde ve satın alma işlemi için girişimde bulunduğunuz magnet ürününüze herhangi bir isim belirtilmediği durumlarda isimlik alanı boş olarak gönderilecektir. 

 

ŞİMDİ FİLLİ NOTLUKLARLA NOT ALMAK DAHA KEYİFLİ

 

Özellikle öğrencilerin ders çalışırken gerçekleştirdiği not alma eylemi bazen sıkıcı hal alabilir. Bunun önüne geçmek adına sizleri filli notluk ürünümüzle tanıştırıyoruz. Filli notluk ürünlerimiz ile not almak artık daha eğlenceli! Üstelik hediyelik el yapımı olan notluk ürünlerimiz arkadaşlarınıza özel günlerde hediye edebilmeniz için tasarlandı. Masanızın en güzel köşesinde saklamak isteyeceğiniz en önemli notlarınızı filli notluk ürünümüze takarak ders çalışmak daha kolay. 

 

CSL KIDS MAGNET FİYATLARIYLA ZEVKİNİZDEN ÖDÜN VERMEYİN

 

CSL Kids sizin zevkinize uygun tasarladığı el yapımı magnet ürünlerinde sizlere bir fırsat daha sunuyor. Magnet fiyatları farkını ortaya koyan CSL Kids her bütçeden müşterisini düşünüyor ve magnet ürünlerini indirimli olarak satışa sunuyor. Şimdi CSL Kids’in online satış mağazasına girip bütçenize ve göz zevkinize en uygun filli notluk, magnet ya da tavşanlı magnet ürünlerinden herhangi birini seçerek satın almanın hazzını yaşayın.  

 

 

 

Etiketler: MAGNET
Mayıs 30, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR