Blog Başlık

  • Temmuz 05, 2022 ERKEK ÇOCUK

    Çocuklar için hem tek parça olması hem de çok tatlı durmasından dolayı tercih edilen ürünlerin başında erkek çocuk salopet çeşitleri gelmektedir. Özellikle pratik bir kullanıma sahip olması ile de ebeveynler için tercih sebebi olan erkek çocuk salopet, doğru modelde tercih edilmelidir. Kolay giydirilen ve kombinlenmesi kolay olan erkek bebek şort salopet, yaz aylarının kurtarıcı ürünüdür. Yarım kollu basic bir tişört ve gerekirse terlik ile bile kombinlenebilen erkek bebek şort salopet çeşitleri, alttan çıtçıtlı olup bir de açılabilir ise, bez kullanan bebeklerin aileleri için daha büyük memnuniyet demektir. Kombinlemek zaten kolayken bir de hazır kombin şeklinde satın alınan erkek bebek salopet takım satın alınırken beden tercihi çok önemlidir. Yaştan ziyade boy ve kilo uyumuna bakılarak tercih edilmelidir. Ağ yerinin rahat olması için boy ve kilo baz alınarak satın alınacak erkek bebek salopet takım, ayarlanabilir kollara sahip ise uzun süreli de kullanım sağlamaktadır. 

    erkek çocuk salopet, erkek bebek örme salopet, erkek bebek şort salopet, erkek bebek salopet takım, erkek bebek salopet modelleri, erkek çocuk kapri takım
  • Temmuz 01, 2022 KIZ ÇOCUK

    Kız çocuk kıyafetleri, ebeveynler için zor seçilen giyim ürünlerindendir.  Ebeveynlerin zevkleri ve çocukların istedikleri ortak bir noktada pek buluşmasa da, tercih edilen kız çocuk kıyafetleri rahat ve konforun yanı sıra çocuk zevkine de hitap etmelidir. Kız çocuk elbiseleri satın alırken; kumaş kalitesi, yaş aralığı, yıkama özellikleri gibi kriterler doğrultusunda tercihler yapmak önemlidir. Çocuklar söz konusu olduğunda rahatlık ve işlevselliğe önem vermek, çocukların sağlıklı gelişimi açısından da çok önemlidir. Kaç yaş aralığında olursa olsun seçilecek kız çocuk elbise modelleri, ergonomik yapıya sahip olmalıdır. Bu sayede çocukların özgürce hareket etmesi de desteklenmiş olur. Çocuk giysilerinin kolay giydirilmesi, esnek olması ve lastik gibi bağlantı yerlerine sahip olmaları kullanım kolaylığı açısından önemlidir. Yaz aylarında dışarıda çokça vakit geçirilmesinden dolayı kolay yıkanan ve kuruyan, leke tutmayan ve nefes alan kumaştan üretilmiş kız kıyafetleri tercih etmek gerekir. Likralı ve esneyen yapıya sahip kız kıyafetleri seçmek, okulda, parkta ya da günlük kullanımda rahatlık sağlamaktadır. 

    kız çocuk elbise, kız çocuk kıyafetleri, kız elbiseleri, kız çocuk elbiseleri, kız çocuk elbise modelleri, çocuklar için elbise, kız kıyafetleri, kız çocukları için elbise
  • Haziran 28, 2022 KIZ ÇOCUK

    Günümüzde salopet kız çocuk için ideal bir giyim tarzı, şirinliğine şirinlik katan bir kıyafettir. Başlangıçta yalnızca kot kumaştan üretilen kız çocuk salopet, artık günümüzde daha geniş bir yelpazeye yayılmış, kumaş ve kadife gibi ürünler de sıklıkla kullanılmaya başlamıştır. Kız çocuk salopet ile ayrı bir şirin görünecektir. Kız çocuğu olanlar için giyim ayrı bir dünyadır. Onlar için alınacak kıyafetlerin sonu yoktur. Bir de kız çocuk giyinmeyi seviyor, cıvıl cıvıl renklerden kaçmıyorsa, ebeveynler için bu tam anlamıyla şölene dönüşecektir. Bu yazımızda, farklı bir tarz yaratan kız çocuk salopet ve bebek salopet üzerinde duracağız.

    kız çocuk salopet, bebek salopet, kız bebek salopet, bebek salopet tulum, kız çocuk salopet elbise, kız çocuk jean salopet, salopet kız çocuk, kız bebek salopet elbise, kız çocuk salopet tulum
  • Haziran 27, 2022 KIZ ÇOCUK

    Eşofman takımı kız çocuk için vazgeçilmez bir üründür. Hem sporda hem günlük yaşamda hem de evde rahatlıkla kullanılabilen kız çocuk eşofman takım büyük rahatlık sağlamaktadır. Spor giyimi tercih eden kız çocuk eşofman ile aradığı rahatlığa kavuşabilecektir. Eşofman geniş bir kullanım alanı olan, farklı kombinlerle kullanılabilen bir üründür. Ancak kız çocuk eşofman ayrı bir öneme sahiptir. Kız çocuklar çok hareketlidirler. Bu hareket ister evde olsun ister sokakta, isterse sporda rahat bir kıyafet ihtiyacı doğuracaktır.

    kız çocuk eşofman takım, kız çocuk eşofman, kız çocuk eşofman altı, eşofman takımı kız çocuk, kız eşofman takımı, kız eşofman, kız çocuk giyim eşofman takımı
  • Haziran 25, 2022 KIZ ÇOCUK

    Kadınlar, elbiseleri her ortamda keyifle ve kendilerine yakıştırarak giyerken, ailelerin prensesleri çocuklar için elbise modelleri de her zaman en çok tercih edilen ürünlerden biri olmuştur. Her yıl yaz, kış ya da baharlık olmak üzere çeşitli kız çocuk elbise modelleri, günün moda çizgileriyle bezenerek özenle hazırlanır ve moda kataloglarındaki yerini alır. Elbette, her giydiği yakışan kız çocukları bu ürünleri zarafetle üzerinde taşır.

    KIZ ÇOCUK ELBİSE MODELLERİ
  • Haziran 24, 2022 KIZ ÇOCUK

    Ebeveynlerin kreşe bırakırken sıklıkla kullandığı çocuk çanta modelleri, içerisine aldığı birkaç adet yedek kıyafet sayesinde hayat kurtarıyor. Kız çocuklarının süs olarak taktığı ve kıyafetlerinin rengine uysun ya da uymasın pembe olarak tercih ettiği kız çocuk çanta modelleri de güzelliklerine güzellik katıyor. Kız çocuk çanta modelleri tercih edilirken genellikle uzun ipli yandan takılan çocuk çanta çeşitleri, tatlı pembe ya da istenilen renklerde seçilebiliyor. Takılan kız çocuk kol çantası ebeveynlerin tercihine bırakılmaksızın çocuklar tarafından seçiliyor ve ne model olursa olsun çocuklar tarafından seçilen çocuk çanta modelleri mutlaka kıyafete uyumsuz ama tatlı görünüyor. 

    kız çocuk çanta, kız çocuk kol çantası, kız çocuk kol çantası, çocuk çanta, erkek çocuğu çanta, küçük çantalar, çocuk spor çantası
  • Haziran 23, 2022 ERKEK ÇOCUK

    Erkek çocuk takım elbise modelleri özel günlerde çocuğunuzun tam bir beyefendi imajı çizmesine yardımcı oluyor. Takım elbiseler yıllar boyunca erkeklere karizma katmıştır. Şimdi çocuklar atalarından aldıkları bu karizma mirasını devralıyorlar. Pantolonu, ayakkabısı, gömleği ve ceketi ile takım elbiseler kompakt bir giyim- kuşam ürünüdür. Erkek çocuk takım elbise çeşitleri de bu kompaktlıktan ödün vermeyerek Cslikds güvencesi ile buluşuyor.

    erkek çocuk takım elbise, erkek çocuk yelekli takım elbise, erkek çocuk yelekli takım, erkek çocuğu frak, erkek çocuk takım elbise modelleri
  • Haziran 22, 2022 ERKEK ÇOCUK

    Gündelik yaşamın ve özel gün kombinlerinin vazgeçilmezi haline gelen erkek çocuk pantolon modelleri, zamansız olması ve modası geçmemesi sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Böylesine severek giyilen, her gün kullanılan erkek çocuk pantolon modelleri alırken de dikkat edilmesi gereken bazı noktalar elbette vardır. Çocuk pantolon seçimlerinde genellikle yaşa değil de bedene bakarak seçim yapılmalıdır. Boydan ziyade kilo ve beden ölçüsü dikkate alınmalıdır. Ara beden olan çocuklarda 1 beden büyük çocuk pantolon tercih edilmelidir. Çocuklar için pantolon tercih edileceği zaman beli lastikli pantolon modelleri değerlendirilmelidir. Hem uzun süreli kullanım hem de rahatlık ve konforu aynı anda sunar. 

    erkek çocuk pantolon
  • Haziran 21, 2022 ERKEK ÇOCUK

    Çocuğu gömlek modelleri yazın da gelmesi ile çeşitlendi. Kalın kalın sweatshirtler raflara kaldırılırken en yeni ve trend erkek çocuk gömlek çeşitleri Cslkids ile ayağınıza geldi. Özellikle kısa kollu gömlek modelleri şu zamanlarda revaçta. Rengarenk ve farklı renk seçenekleri ile erkek çocuğu gömlek modelleri Cslkids farkıyla buluşuyor. Erkek çocuk gömlek modelleri geleneği bozmuyor. Bir gömleğin yetişkin bir erkekte veya çocukta duruşunu değiştiren yegane özellik yakasıdır. Geniş yakalı gömlekler daha ince yüzler için uygundur. Dar yakalı gömlekler ise tombul yüzler için tercih edilir. İki türden ve Çeşitten yaka seçimini Clskids’de bulabilirsiniz.

    ERKEK ÇOCUK GÖMLEK MODELLERİ
  • Haziran 20, 2022 KIZ ÇOCUK

    Kız çocuk kıyafetleri erkek çocuklarına göre daha çeşitli daha renklidir. Bu durum kız çocuk mayo modelleri için de geçerlidir. Yaratılış itibaren kızlar süse önem verir. Çocukluktan başlayan süs merakı kız çocukları için neredeyse olmazsa olmazdır. Bu düşünce ve anlayışla üretilen kız çocuk mayo, birbirinden süslü ve renkli modelleri ile dikkat çekmektedir. Kız çocuklarına mayo satın alırken zorlanmayacak hatta birbirinden renkli modeller arasında tercih yaparken oldukça zorlanacaksınız. 

    KIZ ÇOCUK MAYO
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR