Blog Başlık

  • Haziran 02, 2022 SEZON ÖNERİLERİ ERKEK ÇOCUK

    Çocuklarda moda diyince hep kız çocuklarıyla ilgili kıyafetlerden bahsedilir oysa göz ardı edilemeyecek kadar büyük bir pazar da erkek çocuklarla ilgilidir. Erkek çocukta en büyük ayrımsama denebilir ki erkek çocuk gömlek ile ilgilidir. Kız çocuğu ile ilgili olarak etek ne kadar önemliyse erkek çocuk ile ilgili olarak da gömlek o kadar önemlidir. Bu nedenle erkek çocuk gömlek modelleri mağazalarda özenle sergilenir. 

    ERKEK ÇOCUK GÖMLEK
  • Haziran 01, 2022 SEZON ÖNERİLERİ

    Anneler hep kaygılıdır. Özellikle ilk çocuk olduğunda kaygılar tavan olur. Doğumdan itibaren anne bebeğini koruyup kollama isteğindedir. Bizim ülkemizde koruyup kollama, sarıp sarmalama ile başlar. Bu nedenle anne adaylarının doğumdan önce yaptıkları alışverişin ilk unsurlarından biri bebek battaniyesi olmalıdır. 

    BEBEK BATTANİYESİ
  • Mayıs 31, 2022 KIZ ÇOCUK

    Sırt çantaları öncelikle okula veya işe eşya taşımak için kullanılır, ancak bir çanta veya el çantası tarafından sunulandan daha fazla alana ihtiyacınız olduğunda seyahat amaçlı da kullanılabilirler. Birçok farklı stilde, renkte gelirler. Çocuklar için de bu çanta modelleri kullanıma sunulur. Kız çocuk çanta modelleri içerisinde en fazla tercih edilen modellerden birisidir. Hem kullanışlı hem de kaliteli olması ile birçok kız çocuğunun sırtında görebilirsiniz. Omuzdan asmalı bel çantaları ve daha birçok farklı model vardır. 

    KIZ ÇOCUK ÇANTA MODELLERİ
  • Mayıs 30, 2022

    Şimdi CSL Kids olarak birden fazla magnet çeşitlerini sizlerle buluşturduk. CSL Kids adlı web sitemizin arama motoruna hediyelik el yapımı ayıcıklı magnet, hediyelik el yapımı tavşanlı magnet çerçeve ve hediyelik el yapımı tavşanlı magnet yazılarından herhangi birini yazarak magnet çeşitlerimize ulaşabilirsiniz. Sizde çocuğunuzun sünnet töreninde, baby shower, diş buğdayı töreni, cinsiyet partisi ve 40 törenlerinde en havalı, en ekonomik ve en kaliteli magnet ürünlerini konuklarınıza hediye etmek ister misiniz? Cevabınız evet ise doğru adrestesiniz. CSL Kids sizlere bu 3 özelliği de tek bir üründe sunuyor. Böylece konuklarınız hem anın tadını çıkarıyor hem de sizin bu unutulmaz günlerinizi ölümsüzleştirmek adına anılaştırmak üzere bu eşsiz ürüne sahip olma fırsatını sizlerle birlikte tadıyor. 

    MAGNET
  • Mayıs 28, 2022 SEZON ÖNERİLERİ KIZ ÇOCUK

    Tüm annelerin severek tercih edebilecekleri kız bebek tulumları hem görseli hem de kumaş kalitesi ile vazgeçilmez bir seçenek meydana getirmektedir. Bebek tulumları annelerin her mevsim bebekleri için tercih edebilecekleri bir ürün olarak sürekli ilgi görmektedir. Özellikle esnek kumaş yapısı ve muhteşem dokusu sayesinde bebek tulumları modelleri sıklıkla tercih edilmeye devam etmektedir. Beklentilerin ötesinde seçenekler ortaya koyan tüm ürünler her yönü ile tercih edilebilmektedir. Kız bebek yazlık tulum bebeklerin yaş ve boy ölçüleri gibi tüm detaylarına uygun olacak şekilde satışa konu olmaktadır.

    KIZ BEBEK TULUMLARI
  • Mayıs 28, 2022 SEZON ÖNERİLERİ KIZ ÇOCUK

    Kız tişörtleri kızlar için hem güzel bir kıyafet hem de harika bir hediyedir. Okula gitmek, parkta oynamak ve benzeri herhangi bir zamanda giyilebilir. Bu kıyafetlerin birçok modeli vardır. Düz beyaz bir t-shirt olabileceği gibi, önü ve arkası desenli oversize bir t-shirt de olabilir. 

    kız çocuk tişört
  • Mayıs 27, 2022 SEZON ÖNERİLERİ KIZ ÇOCUK

    Her yaş için farklı detaylar göz önüne alınacak şekilde kız çocuk şort ürünleri güvenli bir şekilde bir araya getirilerek kişilerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Kalitesinden ödün vermeyerek kişilerin zevklerine uygun üretilen kız çocuk kapri genel olarak tercihleri yansıtan ve beklentileri en iyi şekilde karşılayan ürünler ortaya koymaktadır. Herkesin tercihini yansıtan bebek şort oldukça kaliteli ürün seçenekleri sayesinde herkes tarafından tercih edilmekte ve bu şekilde ürün çeşitliliği sürekli olarak oluşturulmaktadır. Şort tişört kombinleri hem tarzı hemde farklı görüntüleri kişilere kısa süre içerisinde oluşturan özelliği sayesinde yoğun bir şekilde ilgi görmeye devam etmektedir.

    KIZ ÇOCUK ŞORT
  • Yaz aylarında en sık giyilen ve tercih edilen erkek şort modelleri ve kapriler yaz yaklaşırken çoktan alışverişi yapılmaya başlanmış oluyor. Erkek şort alışverişi yaparken seçimlerinizde en doğru kararı vermeye ne dersiniz? Erkek şort modelleri alırken öncelikle renk seçiminde genellikle dolabınızda sıkça kullandığınız üst giyim renklerine odaklı seçimler yapabilirsiniz. Böylece kombin yaparken zaman kazanmış da olacaksınız.

    ERKEK ŞORT MODELLERİ
  • Mayıs 26, 2022 SEZON ÖNERİLERİ KIZ ÇOCUK

    Tercih edildiği şekilde tüm bebeklerin güzel ve güvenli hissetmelerini sağlayan erkek bebek takım elbise modelleri her yönü ile bebeklerin sağlıklı bir şekilde tercih edebilecekleri ürünler arasında yer almaktadır. Anne adayları tarafından en çok tercih edilebilecek olan erkek çocuk takım elbise kumaş kalitesinden bebeklerin içinde rahat edebilecekleri her türlü detaya kadar güvenli ve avantajı bir şekilde oluşturulmaktadır. Çocuk takım elbise satın almak ve tam bu ürünleri güvenli bir şekilde kullanmak isteyen tüm anneler için birbirinden farklı alternatifler bir araya getirilmektedir. Erkek bebek takım elbiseleri her ölçüye uygun olarak hazır hale getirilmektedir. 

    ERKEK BEBEK TAKIM ELBİSE MODELLERİ
  • Mayıs 26, 2022 SEZON ÖNERİLERİ KIZ ÇOCUK

    Yazlık Kombinler: Yaz ayları da artık gelmişken, mini etekli kız çocuk kombinlerini de yapmaya başlayabilirsiniz. Yüksek bel kot mini etekler ile beraber çocuğunuz için şık puantiyeli crop bluzlar veya askılı şirin büstiyer tarzı üst giyim ürünlerini bir arada kullanabilirsiniz. Kız çocuk etek modelleri arasından dilediğinizi seçerek yazlık çocuk sandaletleri ile beraber rahat ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Yazlık şık ince gömlekler ile de harika görünecek olan kız çocuk pileli etek çeşitlerini değerlendirebilir ve bu harika kombini hoş takılar ile daha hareketli ve gösterişli bir hale getirebilirsiniz.

    Kız Çocuk Etek
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR