Blog Başlık

  • Haziran 18, 2022 ERKEK ÇOCUK

    Yelek, erkek giyiminde olduğu kadar çocuk modasında da dikkat çeken parçalardan biridir. Ve oldukça da fazla sevilir. Erkek çocuk yelek, çocuk giyiminde anneler tarafından fazlasıyla tercih edilir. Çünkü yelek hem şık bir parçadır hem de kışın soğuğuna karşı çocuğu soğuğa karşı koruma görevi görür. Erkek çocuk yelek kombini yapmak oldukça da kolaydır. Erkek çocuk yelek ister takım elbiseler altına ister günlük hayatta pantolon üstüne rahatlıkla kullanılabilir. Yelekler tek başlarına da gayet şık giyim parçalarından olsa da günümüzde birbirinden farklı ve tarz sahibi yelekler çocukları tam anlamıyla şıklık yarışına sokmaktadır. 

    ERKEK ÇOCUK YELEK
  • Haziran 17, 2022 ERKEK ÇOCUK

    Erkek çocuk takım elbise sizce de çocukları minik bir beyefendi gibi göstermiyor mu? Ve onlara sevimli bir hava katmıyor mu? Erkek çocuk takım elbise, erkek çocuk giyim dünyası içinde olmazsa olmaz modeller arasında yer almaktadır. Çünkü erkek giyiminin belirleyicilerinden olan takım elbise, çocuk dünyasında da tercih edilmektedir. Özellikle çocuk doğum günü partilerinde, doğum günü sahibi çocuğunuz için seçeceğiniz şık bir erkek çocuk takım elbiseler, onu günün yıldızı ilan edecektir. Yalnızca doğum günleri için mi? Elbette hayır. Erkek çocuk takım elbiseler, katılacağınız düğünlerde de çocuğunuz için tercih edeceğiniz giyimler arasında yerini alacaktır. 

    ERKEK ÇOCUK TAKIM ELBİSE
  • Haziran 16, 2022 ERKEK ÇOCUK

    Erkek çocuk kravat şıklığı, çocuk kombinlerinde en dikkat çekenlerden biridir. Erkek giyiminde kullanılan aksesuarlar bellidir. Kravat da bu aksesuarlar arasında en sevilen parçalar arasında yer almaktadır. Erkek çocuk kravat, çocuk takım elbiseler ile uyumlu parçalar olmalarının yanında takım elbiseleri tamamlayan en önemli detaylardandır da. Çocuğunuzun doğum günü partisinde onun için seçeneğiniz bir takım elbise altına kravat kullanabilir, katılacağınız düğünde çocuğunuzu şık bir adam olarak görmek için de benzer kombinler yapabilirsiniz.

    ERKEK ÇOCUK KRAVAT
  • Haziran 16, 2022 SEZON ÖNERİLERİ

    Çocuklar, yetişkinlere nazaran çok daha enerjiktirdir. Gün içerisinde çok fazla hareket edip oyun oynarlar. Günlük hareketlilikleri bizlere nazaran çok daha fazla olduğundan, ebeveynler de terleyip hasta olmalarından endişelenerek, gün içerisinde sıklıkla tişörtlerini değiştiriler. Çocuk tişört üretiminde kullanılan kumaş kalitesi de ter dengesini sağlayan, hava alabilen kumaşlardan olmalıdır. Sentetik bazlı kumaşlarla imal edilen çocuk tişört modelleri, terleme dengesini bozabileceği için bazı medikal rahatsızlıklara sebebiyet verebilmektedir. Çocuklarınızın sağılığını gözeterek envanterinde, pamuk bazlı kumaş içeriğine sahip çocuk tişört modellerini beğeninize sunuluyor. Cilt dostu olan pamuk gibi materyalden üretilen çocuk tişört modellerini gönül rahatlığıyla Cslkids’den satın alabilirsiniz.


     

    Çocuk Tişört Modelleri
  • Haziran 15, 2022 KIZ ÇOCUK

    Çocuk giyiminde kız bebek tulum modelleri ve zıbınlar rahat aynı zamanda bedeni koruyan ürünler gibidirler. Genellikle iç çamaşırı gibi kullanılan zıbın modelleri birçok farklı modele sahip çocuk giyim ürünlerindendir. Kaliteli kumaş kullanılarak ve işlevselliği en üst düzey olan kız bebek body modelleri beğeninize sunulmaktadır. Zıbın modelleri, doğal ve en kaliteli kumaşlardan üretilen pamuklu giyim ürünlerinden oluşmaktadır. Cslkids kız bebek tulum modelleri ve kız bebek body ürünlerinde kullanılan kumaş kalitesi sayesinde bebeklerimiz hem rahat edecek hem de sağlıklı olacaklar.

    Kız Bebek Zıbın, Kız Bebek Tulum
  • Haziran 15, 2022 KIZ ÇOCUK

    Yetişkin giyim sektöründe olduğu gibi çocuk giyim sektöründe de şık görünmek gelişen dünyayla birlikte olmazsa olmazlar arasında yerini almaya başladı. Kız çocuklarımızın yaratıcı, renkli dünyalarında da onların karakterlerine has ve şık görünüm istemeleri yetişkinliklerine giden yolda yaratıcılıklarını geliştiren unsurlardandır. Özellikle mezuniyet, balo ve düğün gibi organizasyonlarda kız çocuklar kendilerinin şık görünmelerini istemektedirler. Kız çocuk abiye kıyafetler bu tip organizasyonlar için biçilmiş kaftan desek abartmış olmayız. 

    Kız Çocuk Abiye Modelleri
  • Haziran 14, 2022

    İnsanların temel ihtiyaçlarından bir tanesi de giyinme ihtiyacıdır. Büyüme çağında olan erkek bebeklerin giyinme ihtiyaçları, henüz motor becerileri gelişmediğinden ebeveynleri tarafından sağlanmaktadır. Erkek bebeklerin giyinirken, bizlere göre daha hassas olmalarından dolayı, kıyafetlerinde kullanılan kumaş kalitesi de sağlıkları için önemli bir yere sahiptir. Cslkids erkek bebekler için %100 pamuktan üretilmiş zıbın modelleri ve erkek bebek tulum modelleri ürünlerini envanterinde bulundurarak, sizlerin beğenisine sunuyor.

    ERKEK BEBEK TULUM MODELLERİ
  • Haziran 14, 2022 SEZON ÖNERİLERİ

    Temel ihtiyaçlarımız arasında barınma, sağlık ve beslenme gelmektedir. 0-3 yaş olarak kategorize edilen bebekler, bu yaş aralığında karınlarını doyurmak için ebeveynlerine ihtiyaç duymaktadırlar. Püre haline getirilmiş olan, yumuşak veya sulu gıdalarla beslenen bebekler, yemek yeme alışkanlıklarını henüz kazanamadıklarından dolayı ebeveynleri tarafından ihtiyaçları giderilmektedir. Bu süreçte dişleri de çıkmaya başlarken ağızlarında tükürük birikerek ve beslenme esnasında üstlerini kirletebilmektedirler. Bizlere göre daha hassas olan bebeklerin kıyafetlerinin temizliği de haliyle daha hassas yapılması gerektiğinden, ailelerin imdadına bu amaçla üretilen; bebek mama önlüğü koşmaktadır. Bebek mama önlüğü, boyun hizasından gövde kısmının kapatılmasıyla kullanılır. Mama önlüğü, yemek yerken kıyafete bulaşacak yemek artığının üzerinde toplanması işlevi görecek ve kıyafet temizliği ihtiyacını bir nebze olsun rahatlatacaktır.

    BEBEK MAMA ÖNLÜĞÜ
  • Haziran 13, 2022 ERKEK ÇOCUK

    Erkek çocuk mayo modelleri her geçen gün kendini yenilemeye devam ediyor. Çocukların renkli dünyasına göre hazırlanan erkek çocuk mayo, desenleri kesimleri ile oldukça dikkat çekici. Her yaş grubundaki erkek çocukları için artık mayo bulmak çok daha kolay. Renkli mi renkli erkek çocuk mayo modelleri, çocuk deniz şortu modellerinde de kendini gösteriyor. Yazın sıcaklarıyla birlikte deniz sezonu açılmaya başlar. Ve çocuklar için yeni alışverişler yapma zamanı gelir. Çocuk deniz şortu yalnızca denizde değil, günlük hayatta da giyilebilecek modellerden oluşmaktadır. Rahatlığı ve kesimleri ile hem denizde hem günlük de kullanılabilecek çocuk deniz şortu, çocukların en büyük kurtarıcılarından birisidir. 

    ERKEK ÇOCUK MAYO
  • Haziran 13, 2022 ERKEK ÇOCUK

    Çocuk papyon, erkek çocukları küçük beyefendi gibi göstermesinin yanında şirin görünümleri ile dikkat çekmektedir. Papyon son yıllarda erkek aksesuarı olmaktan çıkmış, kız çocukları için de hazırlanan papyonlar kız giyim modasına da girmiştir. Erkek çocuk papyon, erkek çocukların doğum günü kutlamalarında ya da yakın akraba düğünler için alınan çocuk takım elbiseleri için kullanılan ve kombin edilen parçalardır. Renkli pek çok modeli bulunan erkek çocuk papyon çeşitleri ile erkek çocuklar şimdi daha başka ve şık. Papyon modelleri, saten ya da kumaştan hazırlanmakta ve renk çeşitleri ile kolayca satın alınabilmektedir. Minik beyefendiler, papyonlar ile şimdi daha da havalı.

    ÇOCUK PAPYON
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR