Blog Başlık

  • Haziran 11, 2022 ERKEK ÇOCUK

    Tarz sahibi olmak kolay değildir. Hele de çocuk dünyasında. Ancak çocukların renkli dünyasına rengarenk modeller ile şık bir detay katan şapka, yepyeni şapka modelleri ile dikkat çekmekte. Kız ve erkek çocuklar için hazırlanan birbirinden şık şapkalar, çocukları hem tarz sahibi yaparken hem de güneşe karşı koruyucu bir kalkan görevi görmektedir. Şapka tek yönlü kullanılmaz elbette. Yazın güneşten korurken, günlük hayatta çocuk kombinlerine şık bir aksesuar olarak kendini gösterir.

    çocuk şapka modelleri
  • Haziran 11, 2022 ERKEK ÇOCUK

    Pantolon askısı, erkek modasında ve giyiminde en çok rastlanan aksesuarlardan biridir. Erkek pantolon askısı, yalnızca yetişkin erkekler için değil minik beyefendiler için de şık bir detaydır. İster günlük ister şık bir davette erkek çocukları için hazırlanan kıyafetler dikkat çekmekle birlikte, pantolonlara sabitlenen erkek pantolon askısı oldukça şirin bir renk katmaktadır çocuklara. Erkek çocuk pantolon askısı, erkek çocukların giyim dünyasında oldukça renkli etkiler katmaktadır kıyafetlere.

    ERKEK PANTOLON ASKISI
  • Haziran 10, 2022 KIZ ÇOCUK

    Kız çocuk şort kombinleri yapmak oldukça kolaydır. Çocuk giyiminde olmazsa olmazlardandır şortlar. Hem çocuklara özgür hareket imkânı sağlar, hem de rahat olmaları çocuklarınız içinde kendini iyi hisseder. Kız çocuk şort kombinleri, şık bir askılı bluz ile ya da bir tshirt ile kolayca yapılabilir. Altına uygun bir ayakkabı ile kızınız güne hazır. Şort ile yapılacak kombinler sınırsız olup, herhangi bir üst parça ile uyumu yakalayabilirsiniz.

    KIZ ÇOCUK ŞORT MODELLERİ
  • Haziran 10, 2022 KIZ ÇOCUK

    Kız çocuk pijama modelleri, birbirinden farklı ve renkli modeller ile oldukça dikkat çekmektedir. Kız çocuk pijama, yalnızca gece yatma kıyafeti olarak da görülmemelidir.  Çünkü çocukların ev içinde de rahat hareket etmelerini sağlayacak pijamalar, ev giyimi olarak da kullanılabilmektedir. Kız çocuk pijama takımları, sade bir tarzda hazırlandıkları gibi sevilen bir çizgi film karakter baskısı ile de dikkat çekmektedir. 

    KIZ ÇOCUK PİJAMA MODELLERİ
  • Haziran 09, 2022

    Ebeveynler için en heyecanlı kısımlardan biri de elbette bebek alışverişidir. Erkek bebek body, erkek bebek tulum, zıbın, salopet, çorap ve birçok farklı minik eşya almak herkesi heyecanlandırır. Üretilen onlarca sevimli bebek kıyafetleri arasından hem sağlıklı hem de konforlu ve rahat seçimler yapmak gerekir. 

    erkek bebek body, erkek bebek tulum, erkek bebek zıbın, uyku tulumu bebek, erkek bebek salopet, erkek bebek uyku tulumu, erkek bebek tulum modelleri, erkek çocuk tulum, erkek uyku tulumu, erkek çocuk salopet, kız bebek salopet, erkek bebek salopet takım, uyku tulumu erkek
  • Haziran 08, 2022 SEZON ÖNERİLERİ

    Çocuk giyiminde stil değişikliği dönemi geldiğinde çocuk kemer modelleri ön plana çıkan ürünler olmaktadır. Peki, kemer seçimi nasıl yapılmalıdır, çocuk kemer kullanımına ne zaman başlamalıdır, kız çocuk kemer hangi özellikleri bünyesinde bulundurmalıdır?

    çocuk kemer, kız çocuk kemer, erkek çocuk kemer, CSL çocuk kemer, çocuk kemer modelleri, çocuk kemer fiyatları
  • Haziran 07, 2022

    Geçmişten günümüze mumların kullanım alanları değişkenlik göstermektedir. Elektriğin olmadığı zamanlarda kullanılan mumlar günümüzde mum kullanımı genelde özel günlerde ortaya çıkmaktadır. Özellikle doğum günlerinde ve çiftlerin özel günlerinde kullanılan mumların kullanım alanı oldukça geniştir. Yine de günümüzde elektrik kesintilerinin vazgeçilmezi halinde olan mum, evlerimizde çok güzel ortam oluşmasını ve yakınlarımızla keyifli sohbetler geçirmemizi sağlamaktadır.

    HEDİYELİK MUMLAR
  • Haziran 06, 2022 SEZON ÖNERİLERİ

    Hep duyarsınız, kız çocuk sahibi olmak başka bir şeydir diye. Bu durumu bizzat yaşayan biri olarak söylenen bu söze canı gönülden katılıyorum. Etrafımda bir sürü baba var. Kimi erkek kimi kız çocuk babası.  Fakat hep daha önce düşünmek zorunda olanlar genelde kız çocuk sahibi olanlar. Çünkü toplumun vermiş olduğu yaklaşım kız çocuğunun daha narin olduğudur. Etek çeşitleri renk çeşitliliğinden dolayı geniş bir alana sahip olduğu için kızınızı oldukça zarif ve tatlı gösterecektir. Özellikle düğünlere gittiğimizde hepimiz çocuklarımıza güzel bir etek giydirmekteyiz.

    ÇOCUK ETEK MODELLERİ
  • Haziran 04, 2022 SEZON ÖNERİLERİ ERKEK ÇOCUK

    Kadınlarla erkekler moda bakımından kıyaslandığında tarih boyunca kadınlar hep bir adım önde olmuştur. Çünkü hep moda kadını, kadın modayı besledi. Erkek ise yakın tarihe kadar modaya uygun olmayı geçelim tekdüze giyinmesin ötesine dahi geçemiyordu. Sınıfsal olarak bakıldığında en iyi ihtimalle, üst tabaka daha şık giyiniyordu. O yüzden karizmasını ve şıklığını korumak için erkekler kendileri için en önemli aksesuar olan kemer takmadan dışarı çıkmak istemez. Ancak dünyanın dönüşümü ve ekonomik yaklaşımların değişmesi giyim sektörünü de yakından etkiledi. Ulaşılabilir olmak ve maliyetlerin düşmesi ile fiyatların uygun hale gelmesi herkese şık giyinme şansı tanıdı. Değişen dünya erkeklerin de eski zihniyetten kurtulup moda alımına dahil olmasına vesile oldu.


     

    ERKEK ÇOCUK KEMER
  • Haziran 04, 2022 SEZON ÖNERİLERİ

    Arka kısmında bulunan mıknatıs ve ön yüzündeki eğlenceli ve renkli figürler ile magnet seçenekleri metal eşyalar üzerine tutturabilir. Yalnızca dekoratif amaçlı olarak kullanılabilen bu tarz ürünler, aynı zamanda bir faturayı, notu ya da fotoğrafı sabitlemek için de kullanılabilir. Sürekli görmek istediğiniz resimleri ya da fotoğrafları magnetli çerçeve seçenekleri ile evinizin farklı noktalarına sabitleyebilirsiniz.

    Magnet
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR